Samenwerking

Wat bieden we?

Als Escape Room bedenkers hebben we enkele unieke escape rooms bedacht die we graag op de markt willen brengen. 

We zoeken enthousiastelingen die de uitbating van deze kamers op zich willen nemen.  

Wat verwachten we van jou?

Een succesvolle Escape Room is niet enkel afhankelijk van een inhoudelijk kwalitief spel. Naast een kwalitatief concept is er ook nood een heel veel andere zaken om er een succes van te maken. Zo zal je zelf moeten zorgen voor een goede ligging, een aangename spellocatie, een duurzame uitwerking van de raadselmechanismes, elektronica en filmapparatuur, sfeerscheppende inkleding, vriendelijk personeel, een professionele website en marketingcampagne. Werk genoeg! 

Wij zijn van mening dat de grootste successen bereikt worden als de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet. Onze sterkte situeert zich in een origineel spelidee te bedenken! Als je dit aanvult met andere professionals is de basis van het succes gelegd.

Duurzame relaties

Vanzelfsprekend stopt onze samenwerking niet na het opleveren van het conceptueel ontwerp. We geven jou (of je schrijnwerker) graag wat wat extra uitleg over hoe dat luik er precies moet uitzien, of wijzigen indien nodig het spelconcept (om praktische of financiƫle redenen). Ons ultieme doel is immers - net zoals het jouwe - om je klant een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Bovendien houden we onze klanten op de hoogte over het reilen en zeilen van de Belgische en Internationale Escape Room wereld.

GeĆÆnteresseerd in samewerking? Neem vrijblijvend contact op!