Aanbod en Referenties

Aangezien een Escape Room een verrassing moet blijven voor iedereen die de kamers nog willen spelen kunnen we geen details bespreken van de kamers en blijven de beschrijvingen bewust vaag. De beste manier om onze kamers te leren kennen is om de kamers die reeds operationeel zijn zelf te gaan beleven.

Sommige van onze concepten zijn al verkocht aan uitbaters. Deze zijn aangeduid met een klein landkaartje. Dat betekent dat als een Escape Room al operationeel is in een bepaald land, we geen licentie verlenen om dezelfde kamer na te bouwen in hetzelfde land zolang de uitbatingslicentie loopt. U mag steeds vrijblijvend contact met ons opnemen indien u interesse heeft om een van deze kamers in een ander land uit te baten of voor een actuele stand van zaken van dit overzicht.


De Loopgraven (4-6 personen)

Deze Escape Room neemt jou en je kameraden mee naar de West-Vlaamse loopgraven uit 1917. Kameraadschap, opoffering en creativiteit is nodig om deze historische plek te overleven.

Uitbater gezocht! Deze kamer is nog beschikbaar voor alle landen


Het Station (2 Interactieve Escape Rooms voor 2 keer 4-6 personen)

Het station is een opstelling van 2 identieke escape rooms met interactie tussen beide escape rooms (Station Noord en Station Zuid).  Elke escape room is ontworpen voor een groep van 4 tot 6 personen en duurt 60 minuten. Elke escape room bestaat uit 2 gelijke ruimtes: de wachtzaal en het perron. De groepen strijden tegen elkaar om als eerste ploeg op de trein te geraken. De moeilijkheid en opbouw van de kamers is identiek, maar de codes en oplossingen zijn anders in beide varianten van het Station. De escape room kan ook zonder interactie gespeeld worden als er maar 1 groep is.

Deze kamer is gereserveerd

Mysterie op de Filmset (4-6 personen)

In dit escape room spel sta je plots op een levensechte filmset. Zowel op de set als in de loge zijn er aanwezingen te vinden in verband met de mysterieuze verdwijning van de hoofdactrice. Deze erg toegangkelijke escape room is ideaal voor nieuwe spelers om het veelzijdige concept van escape rooms te leren kennen, maar ze bevat ook enkele erg originele effecten die de ervaren speler zullen verbluffen. 

Deze kamer kan je vanaf december 2017 spelen bij Great Escape (Kinepolis Leuven)

Kunstroof in het Museum (4-6 personen)

In dit escape room spel heb je 60 minuten de tijd om een geslaagde overval te plegen in een museum. Samenwerking, timing en strategie zijn noodzakelijk om deze missie succesvol af te ronden binnen de tijd zonder betrapt te worden door het originele bewakingssysteem. Dit bewakingssyssteem doet de adrenaline nog hoger oplopen. 

Deze kamer kan je vanaf december 2017 spelen bij Great Escape (Kinepolis Leuven)

Vlucht 923 (6-9 personen)

Deze escape room komt tegemoet aan de vraag om iets grotere groepen te kunnen ontvangen. Deze fijne thema-kamer tot 9 personen is zo opgezet dat er heel veel kleine raadsels en opdrachten tegelijk tot een goed einde gebracht moeten worden, samen leiden ze je dan doorheen het verhaal van de vlucht 923 die anders afloopt dan wat je van een gewone vliegtuigvlucht kan verwachten...

Deze kamer je vanaf april 2017 spelen in Wilsele (Leuven - België) Website Locked voor informatie en reservaties

Sheriff's Space (4-6 personen)

De kamer Sheriff's Space daagt de meer gevorderde Escape Room ploeg uit. Samenwerking is cruciaal en de tijd tikt genadeloos. Stevige raadsels worden gecombineerd met originele twists. Het verhaal krijgt een onverwachte wending en enkel de meest behendigen zullen weten te onstnappen. Hoewel deze Escape Room bedacht werd voor groepen met ervaring zullen ook groepen zonder ervaring er plezier aan kunnen beleven.

Deze kamer je vanaf april 2016 spelen in Wilsele (Leuven - België) Website Locked voor informatie en reservaties


Bierkamer  (4-6 personen)

Een themakamer over Belgische bieren combineert sfeer en goesting en maakt gebruik van originele speelvormen om mensen goed te laten samenwerken. De Escape Room is zeer toegangkelijk voor mensen zonder Escape Room ervaring en zorgt voor een onvergetelijke belevenis en een zin naar meer.

Deze kamer je vanaf april 2016 spelen in Wilsele (Leuven - België) Website Locked voor informatie en reservatiesLees wat anderen er van vinden

Pers

(26/11/2017) Interview Radio 2

(11/04/2016) Reportage RobTV (filmpje 1:30)

(11/04/2016) Het Laatste nieuws (Artikel)


Review Sites